ZeelandNet

TV Winkel

  • Verlanglijst (0)
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Quantis Electronics BV

Quantis Electronics B.V. is een jong bedrijf, opgericht in 2011 en richt zich als importeur van HUMAX op een verdere ontwikkeling van de markt voor digitale High-Definition (HD) en interactieve televisie. Jong betekent in ons geval echter niet onervaren of onvolwassen. De mensen die samen Quantis vormen hebben een ruime ervaring in de zowel de kabel- als de retailmarkt. Daarnaast is Quantis Electronics de importeur voor Europa van DBest. Meer informatie over de merken van Quantis Electronics vindt u bij 'merken' op de Humaxshop en Quantisshop.

Quantis Electronics B.V. streeft ernaar om de communicatielijnen met de klant kort te houden, en staat voor een persoonlijke aanpak. Doen wat je zegt, snel en adequaat handelen, duidelijkheid en deskundigheid zijn dan ook kernwaarden die als een rode draad door onze organisatie lopen.

Naast de verkoop van consumentenelectronica verzorgt Quantis Electronics ook de service-afhandeling voor de merken die ze in huis heeft. Daarnaast levert zij namens Delta de HD FOX kabelontvanger voor interactieve televisie uit.